VisualSP

Maakt adoptie van Office 365 makkelijker

Adoptie door context-gedreven content

VisualSP is een online ‘help’ tool voor Office 365. Het ondersteunt medewerkers daar waar én wanneer zij het echt nodig hebben. Als partner zij wij ervan overtuigd dat VisualSP de adoptie van Office 365 makkelijker maakt.

Medewerkers die met Office 365 gaan werken hebben vaak toegang tot een breed scala aan supportmaterialen, zoals handleidingen, video’s en FAQ’s. In de praktijk blijkt echter dat zij deze content weinig of zelfs helemaal niet raadplegen. De reden? Het sluit niet goed aan bij de werkzaamheden die medewerkers op dat moment uitvoeren.

VisualSP is uniek omdat het context-gedreven content biedt; het past zich aan daar waar je bent in het platform. Bezoek je een SharePoint site dan zie je content voor SharePoint. Ben je in Outlook, dan zie je content voor Outlook. Zo krijg je alleen díe content die op dat moment relevant is voor jou. En het mooie is dat het werkt in alle Office 365 applicaties.

VisualSP komt met een rijke set aan kant en klare materialen zoals handleidingen, video’s en walk-thru’s. Daarnaast kun je gemakkelijk eigen content maken en beschikbaar stellen. De tool is een mooie aanvulling op de adoptietrajecten die wij doen.

Ontdek de voordelen

  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk
  • Context-gedreven content
  • Rijke set met out-of-the-box materiaal
  • Maak content die past bij jouw organisatie
VisualSP

Adoptie van Office 365 versnellen?

Profiteer van onze ruime ervaring

Mavention heeft ruime ervaring met grootschalige adoptietrajecten. Onze experts hebben veel kennis van het Office 365 platform en kijken graag met jou welke adoptie-aanpak voor jou organisatie geschikt is.

eric dubbelaar

Beginnen met een kop koffie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van VisualSP of complete adoptietrajecten? Kom langs in de Caballero Fabriek. De koffie staat klaar. Bel 070 820 02 31 of mail naar info@mavention.nl

Vul je zoekopdracht in.