Adoptiestrategie

Omarm technologie vanaf het begin

Adoptiestrategie

Organisaties betrekken de eindgebruiker dikwijls onvoldoende bij verandertrajecten. Het bedenken en introduceren van nieuwe IT-systemen is daar een goed voorbeeld van. Het gevolg? De adoptie van het nieuwe systeem verloopt stroef of stagneert zelfs volledig. Met een slimme adoptiestrategie zorg je dat eindgebruikers vanaf het begin betrokken zijn en nieuwe technologie omarmen.

Wij zijn ervan overtuigd dat je medewerkers al vroeg in een verandertraject moet betrekken. Daar besteden we bij het implementeren van nieuwe systemen dan ook veel aandacht aan. Onze adoptie-aanpak bestaat uit drie stappen: SeeFeelChange. Deze aanpak is gebaseerd op het change management model van John P. Kotter. Bij elke stap begeleiden we eindgebruikers in de verandering die nodig is. Door deze begeleiding is veranderen niet eng, maar juist leuk. Zo zorgen we dat nieuwe technologie ook daadwerkelijk leidt tot hogere productiviteit.

Ontdek de voordelen

  • Nieuwe systemen worden echt gebruikt
  • Eindgebruiker voelt zich serieus genomen
  • Productiviteit gaat omhoog
Floor de Wit - Mavention

Beginnen met een kop koffie?

Ik nodig je graag uit bij ons op kantoor in de Caballero Fabriek. De koffie staat klaar. Laat even weten wanneer je komt, bel 070 820 02 31 of mail naar info@mavention.nl

Vul je zoekopdracht in.