In Blogs

Afgelopen week heeft onze commercieel directeur Eric Dubbelaar gesproken met de recordsmanagement- en informatie-governance specialist Eric Burger. Een erg boeiend artikel waarin over site-provisioning, projectportals en compliance in Office 365 wordt gesproken.

Eric Burger is een recordsmanagement- en informatie-governance specialist en begeleidt binnen dit vakgebied veranderingen in organisaties. Hierbij ligt de focus op het het belang van compliance en risicomanagement in documentgerelateerde processen.

Eric Dubbelaar spreekt onder andere over de ontwikkelingen in het gebruik van SharePoint online, licht deze ontwikkelingen toe en geeft in dit interview aan hoe Mavention inspeelt op deze veranderingen.

De ontwikkelingen die worden aangehaald zijn:

  • Voorheen adviseerden wij klanten over de specificaties van de servers waarop SharePoint zou worden geïnstalleerd. Vandaag de dag volstaat een creditcard en heb je binnen enkele minuten een omgeving tot je beschikking die automatisch schaalt op basis van gebruik, een uptime heeft van 99.99% en waar maandelijks nieuwe functionaliteiten in oppoppen.
  • Het belang van adoptie na het overstappen naar de cloud is op dit moment de grootste verandering.
  • Klanten zijn steeds meer op zoek naar kant-en-klare producten in combinatie met Office 365

Nieuwsgierig geworden naar het hele artikel? Lees hier het volledige interview.

Vul je zoekopdracht in.