In Blogs

Ook dit jaar is Mavention weer aanwezig op de belangrijkste Office 365 conferentie van het jaar, Ignite. Dit jaar in Orlando, Florida. Het was nog even spannend of de conferentie door kon gaan, maar gelukkig is Orlando redelijk gespaard gebleven door orkaan Irma. Vanuit Mavention vertrekken we zaterdag de 23e met z’n 4-en. Tijmen, Appie, Stephan en ikzelf. Met onze verschillende achtergronden en expertises gaan we de nieuwste kennis, features, tips en uitleg ophalen over een groot aantal onderwerpen.

Alle 1536 sessies!! bijwonen gaat niet lukken, maar met z’n 4-en gaan we wel zo veel mogelijk sessies volgen rondom alles wat te maken heeft met het Office 365 platform. Bijvoorbeeld hoe je de nieuwe communication sites in Office 365 opzet en wat de visie en roadmap van Yammer is. Informatiebeveiliging is een ander onderwerp waar we verschillende sessies over gaan bijwonen, zoals de mogelijkheden van Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) en Azure Information Protection.

Ook zijn er verschillende sessies over “Usage & Adoption” waar we heen gaan waarbij het interessant is om te horen hoe klanten van Microsoft de implementatie van een Office 365 omgeving ervaren hebben en wat de nieuwe mogelijkheden zijn rondom “personal productivity insights”. Natuurlijk gaan we ook naar sessies waar diep wordt in gegaan op nieuwe technieken zoals het SharePoint framework, de Office Graph en de ontwikkelingen van de PnP community. Daarnaast zijn er ook veel innovatieve onderwerpen zoals het Microsoft AI platform, Advanced Machine Learning en IoT waar we sessies over gaan volgen.

Kort om, het beloofd een drukke maar zeer interessante week te worden. Niet alleen vanwege de sessies, maar ook met het ontmoeten van de vele interessante mensen, waaronder de dik 200 Nederlanders die de Ignite bezoeken zowel overdag als tijdens een van de feestjes in de avonduren. Heb je vragen over een specifiek onderwerp dat aanbod komt op Ignite, neem gerust contact op om daarover van gedachte te wisselen.

Vul je zoekopdracht in.