In Blogs, WerkenbijMavention

Na een half jaar in dienst te zijn bij Mavention is het tijd om mijn ervaringen te delen. Het werken bij Mavention is erg fijn. Er heerst een hele goede werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar daarnaast worden er ook veel leuke dingen georganiseerd. Zo zijn we met zijn allen op wintersport gegaan, was er een kerstdiner, gaan we binnenkort naar Seattle en drinken we met regelmaat een biertje bij “De Kompaan” tegenover het bedrijf. Alle collega’s zijn erg aardig en ik kan het met iedereen dan ook goed vinden.

Toen ik begon bij Mavention had ik vrijwel geen ervaring in het programmeren en ben ik, samen met vier anderen, begonnen aan een traineeship die speciaal gericht was op het werk dat we bij Mavention zouden gaan doen. Hier heb ik een goede basis weten te leggen. Echter, het is niet zo dat je na die training gelijk een top programmeur bent. Er was dus nog een hoop te leren.

Gelukkig ben ik na de training ontzettend goed ontvangen bij Mavention. Ik krijg hele goede begeleiding van collega’s en kan dan ook altijd alles vragen. Ik leer ontzettend veel, elke dag weer. Ik heb het idee dat ik snel stappen vooruit maak. Verder is mijn ervaring dat alles erg goed geregeld is. Op dag één stonden er een auto, een laptop en een telefoon voor me klaar. Verder is er elke dag lunch aanwezig dat we dan gezamenlijk gezellig opeten.

Bij Mavention is er weinig hiërarchie. Dit vind ik erg fijn. Hierdoor voel ik me op mijn gemak. Vanaf dag één heb ik veel verantwoordelijkheid gekregen, maar word je niet in het diepe gegooid. Ik ging gelijk bij de klant aan de slag, soms zelfs zonder een senior erbij. Bij de klant kreeg ik over bepaalde onderdelen zelf de verantwoordelijkheid om te overleggen en te bepalen met de klant wat er precies gemaakt moest worden.

Het afgelopen jaar was ontzettend leerzaam en ik kijk uit naar hoe ik me de komende jaren ga ontwikkelen als programmeur bij Mavention!

Vul je zoekopdracht in.