In Blogs, Mavention Make, Techblog

Tijdens de Ignite 2017 in Orlando heeft Microsoft aangekondigd te werken aan ‘Hub Sites’. SharePoint Hub sites bieden de mogelijkheid om sites met elkaar te associëren. Door sites met elkaar te associëren wordt het eenvoudiger om content en navigatie te delen. Als beheerder kun je deze hub sites eenvoudig aanmaken en vervolgens kunnen beheerders worden geautoriseerd om sites te associëren met de hub site.

Uiteraard houden we deze ontwikkelingen scherp in de gaten. En sinds deze nieuwe functionaliteit beschikbaar is in Targeted Release is het ook mogelijk om deze toe te passen met Make.

Mavention Make en SharePoint Hub Sites

Met de volgende versie van Make is het mogelijk om gecontroleerd hub sites aan te maken met de juiste eigenschappen en consistente configuratie. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe teamsites en communicatiesites te laten associëren met bestaande hub sites. Door in te haken op bestaande business processen kun je met Make eenvoudig sites van hetzelfde onderwerp koppelen aan een centrale hub site. Uiteraard is het ook mogelijk de associatie te verwijderen en zo sites te archiveren.

Meer informatie?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Make en de mogelijkheden van site designs? Bel 070 820 02 31 of laat in onderstaand formulier je contactgegevens achter. Dan zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vul je zoekopdracht in.