In Blogs

Sinds de oprichting in 2008 levert Mavention innovatieve en flexibele oplossingen op basis van Microsoft technologie. In de afgelopen jaren hebben we honderden opdrachtgevers hierbij geholpen en zijn we gegroeid naar een betrouwbare partner. Een partner die naast het bieden van oplossingen ook nieuwe kansen signaleert én op andere vlakken ondersteunt.

Met digitale transformatie in volle gang zien we dat Mavention, naast vragen over technologie, ook steeds vaker vragen krijgt over de ’zachte’ aspecten van de implementatie en hoe Microsoft technologie optimaal toe te passen is binnen organisaties. Innoveren is namelijk meer dan techniek alleen. Veel vaker gaat het tegenwoordig over een combinatie van de juiste business uitdagingen aanpakken, verandermanagement en sociale innovatie. Met dit in het achterhoofd is Mavention vorig jaar begonnen met het strategisch werven van business en functioneel consultants om écht invulling te kunnen geven aan het zijn van een partner. In deze blog stellen we het business consultancy team voor.

Alex Verheij

Alex Verheij - Mavention

Alex is een resultaatgerichte adviseur met oog voor het proces. Hij weet complexe vraagstukken snel te doorgronden, ook als deze niet technisch van aard zijn. Zijn kennis en expertise zet hij inmiddels al weer acht jaar in om te adviseren over onderwerpen als digitale transformatie, adoptie van technologie en sociale innovatie. Binnen Mavention is hij daarnaast nauw betrokken bij de verdere inrichting en ontwikkeling van business consultancy.

“Naast mijn passie voor techniek, houd ik er van om hardlopend lange afstanden in de natuur af te leggen en in de winter sta ik graag op ski’s’

Floor de Wit

Floor de Wit - Mavention

Floor dicht graag het gat tussen mensen en digitale technologie. Haar kracht ligt in het inspireren en enthousiasmeren van eindgebruikers om slimmer en efficiënter kennis te delen en samen te werken. Haar achtergrond in communicatie maakt dat ze een duidelijk en aansprekend verhaal kan overbrengen tijdens het veranderproces. Naast het adviseren van opdrachtgevers focust ze zich binnen Mavention op de ontwikkeling van de propositie voor Adoptie.

“Vrienden, familie, een Indiase curry, wielrennen… het zijn slechts een paar dingen waar ik blij van word.”

Lennard van Leuven

Lennard van Leuven - Mavention

Lennard analyseert business vraagstukken op het gebied van productiviteit, content management en de digitale werkplek. Hij adviseert organisaties over oplossingen gericht op de doelstellingen van de organisatie en de optimale ondersteuning van de medewerkers. Brede kennis rondom het toepassen van Office 365 combineert hij met focus op adoptie, training en governance. Binnen Mavention houdt Lennard zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe proposities en standaard oplossingen.

“Mijn ambitie is om veel wereld te zien”

Tijmen Bak

Tijmen Bak -Mavention

Tijmen adviseert op het snijvlak van functionaliteit en techniek. Hij heeft het talent om bedrijfsprocessen en requirements te vertalen naar een praktisch uitvoerbaar ontwerp en een passende aanpak. Zowel de opdrachtgever als het team moeten een goed gevoel hebben bij de aanpak om een perfect resultaat te bereiken. Steeds vaker vult hij de rol van scrum master of business analist in binnen grote ontwikkeltrajecten. Tijmen zijn ervaring en technische achtergrond helpen daarbij.

“Ik geniet graag van het perfecte bakje koffie”

Met dit gevarieerde en ervaren team praten we graag over uw business uitdagingen! Neem contact met ons op: alex@mavention.nl, floor@mavention.nl, lennard@mavention.nl, tijmen@mavention.nl.

Laat uw reactie achter

Vul je zoekopdracht in.