Business Consultancy

Advies dat onafhankelijk en deskundig is, sturend vanuit bedrijfsdoelstellingen

Een onafhankelijke en deskundige blik op je uitdagingen

Soms heb je behoefte aan iemand die even met je meedenkt, die je advies geeft over wat voor jouw organisatie de beste manier is om beter samen te werken. Onze business consultants gaan graag met je om de tafel. Is de oplossing die je voor ogen hebt wel echt de juiste oplossing om in jouw behoefte te voorzien? Uiteindelijk moet een oplossing een positieve bijdrage leveren aan jouw organisatiedoelstellingen. Of het nu gaat om een hogere klanttevredenheid, een kortere time-to-market of een hogere winstmarge, de uitkomst van het project moet je dichterbij één van je strategische bedrijfsdoelstellingen brengen.

Kom tot een echt toekomstbestendige oplossing

Als je een IT-project ingaat, wil je dat de gekozen oplossing duurzaam is. Je wilt niet over twee jaar opnieuw moeten investeren in – bijvoorbeeld – een nieuw sociaal intranet. Dat begrijpen onze business consultants. Zij denken met je mee en verkennen eerst – samen met jou – wat de dieperliggende behoefte is, de vraag achter je vraag. Pas dan – en alleen als dit de beste oplossing is – richten ze zich op de technologie. Dat kan dus ook betekenen dat je uiteindelijk uitkomt bij een oplossing die niet eens 100% in de technologie ligt, maar wel toekomstbestendig is. En daar gaat het ons om.

Duurzame oplossingen door deskundig advies

Allereerst willen we de visie van jouw organisatie goed begrijpen. Zo komen we gezamenlijk tot een betere oplossing die optimaal aansluit bij de bedrijfsprocessen, de cultuur en de competenties. Om de gebruikers te helpen bij deze verandering en de techniek uiteindelijk zo goed mogelijk te laten landen, zetten we onze experts in communicatie en verandermanagement aan het werk. Binnen onze AAA-strategie gaat het om bewustwording creëren, mensen in beweging brengen en adoptie . Want alleen als je medewerkers de verandering ook omarmen, is je oplossing een echte oplossing. Eén waar je jaren mee vooruit kunt.

aansluiting-bij-gebruikerswensen

Zo blijft je systeem aansluiten bij de gebruikerswensen

Als je governance klopt, ben je er zeker van dat jouw systeem blijft functioneren. Niet alleen technisch blijft het op orde, het blijft ook goed aansluiten bij de gebruikerswensen, zodat het zijn rol kan blijven vervullen zoals je dat voor ogen had toen je het systeem ging bouwen.

Procesoptimalisatie

Mavention adviseert organisaties over de digitalisering en optimalisatie van processen. Wij bouwen innovatieve oplossingen die werkzaamheden eenvoudiger maken. Zo bieden Office 365 & Azure veel mogelijkheden voor het creëren van mobiele apps, het maken van integraties tussen systemen en de realisatie van informatie- en documentgedreven oplossingen.

Dienst proces optimalisatie
Alex

Benieuwd hoe een business consultancy proces eruit kan zien voor je organisatie?

Wij nodigen je graag bij ons uit in de Caballero Fabriek in Den Haag. Bel 070 820 02 31 of mail naar info@mavention.nl.

Vul je zoekopdracht in.