Na een fusie zijn Stichting Kinderdagverblijf Heerhugowaard en Stichting Flore verder gegaan onder de naam Blosse.

Blosse had de wens om het intranet op basis van SharePoint te hervormen. Een duidelijk gestructureerd intranet helpt de interne informatieverziening en communicatie onderling. Bekijk het filmpje om erachter te komen of we hierin geslaagd zijn.

Liever toch lezen?
Ik ben Annette van Assem.
Ik verzorg de communicatie bij Blosse en samen met Mavention hebben wij ons nieuwe intranet ontworpen.

Sinds 1 januari 2018 zijn Stichting Flore en Stichting Kinderopvang Heerhugowaard een samenwerking aangegaan onder de naam Blosse en wij verzorgen onderwijs en opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar in Heerhugowaard en omstreken.

Voor een goede eenduidige informatievoorziening voor onze 1000 medewerkers is een goed intranet onontbeerlijk. Dus we hebben weer contact gezocht met Mavention, zijn met elkaar om de tafel gaan zitten en hebben gekeken hoe wij het intranet konden aanpassen aan de nieuwe organisatie.

Lennard van Leuven, Mavention: Het nieuwe intranet moest eenvoudig te beheren kunnen zijn, het moest er goed uitzien. Niet alleen dat het er op de laptop goed uitziet, maar ook dat het op de iPad die veel bij kindcentra worden gebruikt het er goed uitziet.

Wij hebben Blosse geadviseerd om het nieuwe intranet te realiseren op basis van de moderne communication sites in Office 365.
De communication sites bieden veel functionaliteiten rondom het nieuws waarin je gemakkelijk afbeeldingen kunt plaatsen en daarmee ziet het er meteen mooi uit.

Annette van Assem, Blosse: Wat heel fijn was in de samenwerking met Mavention, was dat zij bij ons op locatie aan ons nieuwe intranet hebben gewerkt. Zodat de lijnen superkort waren, wij even met elkaar konden sparren tussendoor, vragen snel beantwoord en die laatste hectische maanden van het jaar was dat heel fijn.

Lennard van Leuven, Mavention: Het was een hele prettige samenwerking; Wij hebben veel afstemming gedaan, wij hebben meegeluncht hier. Enerzijds wat tijdsdruk, anderzijds ook heel gezellig om hier rond te lopen.

Annette van Assem, Blosse: Kortom, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Mavention, dus ook alle reden om met elkaar in gesprek te blijven en het intranet voor de toekomst door te ontwikkelen.

Related Projects

Vul je zoekopdracht in.

syngentaflowerweb