De moderne werkplek
Werken waar en wanneer je maar wilt.

Werken waar en wanneer je maar wilt. Overal en altijd toegang tot documenten, bestanden en e-mails die je nodig hebt. Vanaf een apparaat naar keuze. En dit alles op een veilige en efficiënte manier. Voilà, de moderne werkplek.

De moderne werkplek stelt de gebruiker centraal. Het biedt jouw organisatie en medewerkers de flexibiliteit om op een prettige manier het maximale uit een werkdag te halen. Waar je ook bent. Mobiel, plaats- en tijdsonafhankelijk. Zodat je meer kunt doen in dezelfde tijd. Slimmer werken dus.

Ontdek de voordelen

  • Altijd en overal toegang
  • Slimmer en efficiënter werken
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gebruiker staat centraal

Overal en altijd toegang

Neem de vertegenwoordiger. Meestal onderweg en dus gebaat bij de mogelijkheid om op afstand toegang te hebben tot documenten en bedrijfsgegevens. Dat is een stuk efficiënter dan telkens naar kantoor moeten rijden.

Maar ook de kantoormedewerker die vanwege opgroeiend kroost of intensief woon-werkverkeer af en toe vanuit huis wil werken, is geholpen met een moderne, digitale werkplek. Zo hebben medewerkers ook thuis toegang tot alle benodigde informatie om hun werk zo goed en prettig mogelijk uit te oefenen.

De moderne werkplek biedt tal van voordelen:

Flexibiliteit

Medewerkers kunnen via verschillende apparaten vanaf verschillende locaties toegang krijgen tot applicaties en bedrijfsgegevens.

Efficiëntie

Medewerkers kunnen mobiel, plaats- en tijdonafhankelijk met elkaar samenwerken. Dat vergroot de efficiëntie én de productiviteit.

Kostenbesparing

De moderne werkplek stelt medewerkers in staat om meer te doen in minder tijd. Dat levert tijdswinst op en een besparing op de kosten.

Aantrekkelijke werkgever

De moderne werkplek stelt de medewerker centraal en biedt hem/haar de mogelijkheid om zijn werkzaamheden optimaal in te richten.

Floor de Wit - Mavention

Beginnen met een kop koffie?

Ik nodig je graag uit bij ons op kantoor in de Caballero Fabriek. De koffie staat klaar. Laat even weten wanneer je komt, bel 070 820 02 31 of mail naar floor.de.wit@mavention.nl

Vul je zoekopdracht in.