Diensten

Business consultancy, hackathon, technisch assessment, Office 365-training? Wij helpen je graag.

Business Consultancy

Business consultancy

Veel organisaties zijn zich bewust van het nut en de noodzaak van een digitale transformatie. Toch aarzelen ze bij het maken van de overstap. De complexiteit van het huidige IT-landschap houdt hen vaak tegen. Onze business consultants hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van verandertrajecten binnen organisaties.

Hackathons & Inspiratiesessies

Heb je als organisatie een complexe, technologische uitdaging waar je snel een werkende oplossing voor zoekt? Tijdens een hackathon nemen onze experts jou en je collega’s mee om in een kort tijdsbestek een (tijdelijke) oplossing te vinden voor een specifiek vraagstuk.

technisch assessment

Technisch assessment

Bij de start van een nieuw project voeren we standaard een technisch assessment uit. Daarmee bepalen we hoe de situatie er op dat moment voorstaat. Maar ook als je tegen een specifiek probleem aanloopt en onvoldoende technische kennis in huis hebt, kun je een technisch assessment bij ons aanvragen.

Trainingen

Als je als organisatie hebt gekozen voor een licentie op Microsoft Office 365 heb je in potentie de Tesla onder de clouddiensten in huis. Er zitten ontzettend veel slimme en innovatieve mogelijkheden in. Prachtig natuurlijk, maar dan moeten gebruikers ze wel weten te vinden en kunnen toepassen. Mavention biedt daarom trainingen aan.

Trainingen

Vul je zoekopdracht in.