Business Consultancy

Wij maken verandering leuk en uitdagend

Business Consultancy

Veel organisaties zijn zich bewust van het nut en de noodzaak van een digitale transformatie. Toch aarzelen ze bij het maken van de overstap. De complexiteit van het huidige IT-landschap houdt hen vaak tegen. Onze business consultants hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van verandertrajecten binnen organisaties.

Mavention denkt mee over de uitdagingen van je organisatie en hoe technologie daarbij een oplossing kan bieden. We bepalen samen hoe we technologie kunnen gebruiken om bedrijfsprocessen te optimaliseren, de klantbelevening te verbeteren, diensten en producten sneller op de markt te brengen, concurrentievoordeel te realiseren, een aantrekkelijkere werkgever te zijn, etc.

See, Feel, Change-methode

Bij veel veranderprocessen is de mens de bepalende factor voor het al dan niet slagen. Daarom werken onze business consultants volgens de SeeFeelChange-methode van John P. Kotter. Tijdens iedere stap begeleiden we eindgebruikers bij de verandering die nodig is.

Door deze begeleiding is veranderen niet eng en ingewikkeld, maar juist leuk en uitdagend. Nieuwsgierig wat onze business consultants voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Ontdek de voordelen

  • Versnel verandertrajecten
  • Reduceer time-to-market
  • Realiseer concurrentievoordeel
  • Houd medewerkers betrokken
Alex Verheij - Mavention

Beginnen met een kop koffie?

Ik nodig je graag uit bij ons op kantoor in de Caballero Fabriek. De koffie staat klaar. Laat even weten wanneer je komt, bel 070 820 02 31 of mail naar info@mavention.nl

Vul je zoekopdracht in.