Hackathons & Inspiratiesessies

Een snelle oplossing voor technologische uitdagingen

Hackathons

Heb je als organisatie een complexe, technologische uitdaging waar je snel een werkende oplossing voor zoekt? Tijdens een hackathon nemen onze experts jou en je collega’s mee om in een kort tijdsbestek een (tijdelijke) oplossing te vinden voor een specifiek vraagstuk.

In de praktijk gaat het vaak zo. Circa drie medewerkers van Mavention sluiten zich vijf dagen lang op in een kantoorruimte van de klant. In die week werken we onder hoge druk om een probleem op te lossen. De oplossing presenteren we aan het einde van de week aan de klant. Een hackathon biedt je dus de mogelijkheid om in een zeer korte tijd een oplossingsrichting of een leverancier te evalueren. Dat is een goed alternatief voor langslepende selectietrajecten.

Veel efficiënter

Hackathons versnellen beslissingstrajecten binnen organisaties. Waar trajecten soms maanden duren, heb je nu binnen een week een duidelijk beeld van de beoogde oplossing en de benodigde financiële middelen voor jouw uitdaging. Als we er al in zo’n vroeg stadium bij worden betrokken, is bovendien meteen duidelijk wat wel en niet mogelijk is. Dit werkt veel efficiënter. Het scheelt het achteraf moeten bijstellen van je eigen verwachtingen en die van je stakeholders. Ook voorkom je hiermee dat delen uit het voortraject mogelijk opnieuw moeten worden uitgevoerd.

Ontdek de voordelen

  • Snelle oplossing voor complexe uitdagingen
  • Voorkom slepende selectietrajecten
  • Vegroot je efficiëntie
  • Bespaar op kosten
albert-jan-schot

Beginnen met een kop koffie?

Ik nodig je graag uit bij ons op kantoor in de Caballero Fabriek. De koffie staat klaar. Laat even weten wanneer je komt, bel 070 820 02 31 of mail naar info@mavention.nl

Vul je zoekopdracht in.