Microsoft Teams proberen?

Ervaar hoe Microsoft Teams voor jou en je collega’s kan werken. Tijdens onze Value Discovery pilot gaan jullie zelf aan de slag!

Maak kennis met Microsoft Teams

Samenwerken, als team, we doen het steeds vaker. En dat een goedwerkend team betere resultaten bereikt, daar is iedereen het over eens. Microsoft Teams is de plek binnen Office 365 waar teamwork écht samenkomt. Microsoft Teams ondersteunt de samenwerking op alle niveaus binnen jouw organisatie. Vanaf ieder apparaat, met collega’s, klanten en partners en dat binnen jullie eigen Office 365 omgeving.

Met de Teams Value Discovery helpt Mavention organisaties om Microsoft Teams te verkennen en kennis te maken met deze nieuwe manier van samenwerken. Tijdens een korte pilot implementeren we Teams binnen jullie Office 365 omgeving en ontwikkelen een werkwijze hoe Teams voor jou en je collega’s kan werken.

Wat gaan we doen?

Onze Teams Value Discovery pilot is gebaseerd op onze See, Feel, Change- adoptie strategie en bestaat uit drie stappen. Hieronder staan ze kort beschreven.

Stap 1 – See: Introductie Teams en het Teamwork assessment

We starten met een introductie van Teams. We laten zien hoe de applicatie werkt, wat je er mee kunt en vooral hoe Teams samenwerkt met de andere onderdelen die je binnen Office 365 gebruikt. Daarnaast doorlopen we een Teamwork assessment dat inzicht geeft in hoe je als team en organisatie het beste kunt samenwerken. Dit alles leidt tot inzichten en een gedeelde visie over wat jullie willen bereiken met het gebruik van Teams.

Microsoft Teams
Microsoft Teams

Stap 2 – Feel: Ervaar de mogelijkheden van Teams en bepalen wat werkt

In deze stap gaan jullie zelf ervaren hoe Teams werkt. Nu we duidelijk hebben wat jullie willen bereiken, kunnen we gaan bekijken hoe de Teams functionaliteit het beste ingezet kan worden. Teams heeft veel mogelijkheden, alleen binnen welke business scenario’s creëren we waarde? En waar ook niet? Dit zijn belangrijke inzichten voor een succesvolle uitrol van Teams binnen je organisatie. Samen met onze consultants bepalen we vervolgens de ideale inrichting.

Stap 3 – Change: Zelf aan de slag

Het is tijd om zelf echt aan de slag te gaan. We richten een Teams omgeving in binnen jullie eigen Office 365 omgeving. Alle collega’s die deel uit maken van de pilot krijgen toegang en een uitleg. Jullie gaan nu zelf aan de slag, onze consultants blijven op de achtergrond beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Aan het einde van pilot delen we ervaringen met elkaar over wat er goed ging, en wat beter moet. Deze punten verwerken wij vervolgens in een rapport met aanbevelingen voor een organisatiebrede uitrol van Teams.

Office 365 - Teams advies

Hoe werkt het? 

Tijdens de pilot worden jullie begeleid door een ervaren Office 365 consultant van Mavention. Wij kennen alle ins- en outs van Teams en kunnen jullie daardoor goed adviseren over de mogelijkheden.

De pilot wordt uitgevoerd binnen jullie eigen werkplek en met de apparaten die jullie gebruiken. Maakt de organisatie nog geen gebruik van Office 365? Geen probleem, we kunnen ook een proefversie inrichten die 30 dagen, zonder verplichtingen, kosteloos gebruikt kan worden.  

De pilot eindigt met een presentatie waarin wij de pilot evalueren en alle bevindingen terugkoppelen. Daarnaast zullen wij een advies geven over hoe Teams binnen je organisatie het beste geïntroduceerd kan worden. 

Alex Verheij - Mavention

Interesse in onze Teams Value Discovery pilot?

Ik nodig je graag uit bij ons op kantoor in de Caballero Fabriek. De koffie staat klaar. Laat even weten wanneer je komt, bel 070 820 02 31 of mail naar info@mavention.nl

“Microsoft Teams stelt ons in staat om verbonden te blijven, gemakkelijk
samen te werken en informatie te delen in een beveiligde omgeving.”

Laura Otte,
Communicatie Adviseur CJG Rijnmond

Interesse in onze Teams
Value Discovery pilot?

Alex Verheij - Mavention

Vul je zoekopdracht in.