Office 365 Trainingen

Van introductie tot maatwerk

Trainingen

Als je als organisatie hebt gekozen voor een licentie op Microsoft Office 365 heb je in potentie de Tesla onder de clouddiensten in huis. Er zitten ontzettend veel slimme en innovatieve mogelijkheden in. Prachtig natuurlijk, maar dan moeten gebruikers ze wel weten te vinden en kunnen toepassen. Mavention biedt daarom trainingen aan.

Wie blindelings de weg weet in Office 365 kan zijn dagelijkse werkzaamheden sneller en efficiënter uitvoeren. Het levert dus tijdwinst op. En laat dit nu precies een van de grote voordelen van de digitale werkplek zijn. Mavention helpt medewerkers om Office 365 te ontdekken en zo slim mogelijk te gebruiken bij de uitvoering van werkzaamheden. Wij bieden drie soorten trainingen aan:

Office 365 Discovery

Een inspirerende workshop waarbij we in een halve dag een hands-on introductie geven over de mogelijkheden van Office 365. De kosten voor deze workshop bedragen € 300,- per persoon excl. btw. De workshop is inclusief naslagwerk en lunch.

Office 365 Key User Training

De key user is de ambassadeur van het werken met Office 365 binnen een team of afdeling. Tijdens deze training gaan we dieper in op de functionaliteit van Office 365, maar kijken we ook hoe je deze op een goede manier kunt toepassen binnen je eigen team/afdeling of organisatie. De kosten voor deze tweedaagse training bedragen € 800,- per persoon excl. btw.

Maatwerktrainingen

Mavention biedt maatwerktrainingen aan, bijvoorbeeld voor Office 365-beheerders of -ontwikkelaars. Heb je behoefte aan een specifieke training? Wij doen je graag een voorstel op maat.

Leer alles over Office 365

Wil je als organisatie meer halen uit de mogelijkheden van Office 365? Wij helpen je snel op weg met doelgerichte trainingen. Ook denken we graag mee over een training op maat.

Lennard business analyst Mavention

Lennard van Leuven
Business Analyst

Beginnen met een kop koffie?

Ik nodig je graag uit bij ons op kantoor in de Caballero Fabriek. De koffie staat klaar. Laat even weten wanneer je komt, bel 070 820 02 31 of mail naar info@mavention.nl

Vul je zoekopdracht in.