Digitale transformatie

Een betere organisatie met slimme technologie

Technologische ontwikkelingen veranderen de wereld zoals we die kenden. Ze automatiseren bedrijfsprocessen, verhogen de productiviteit van medewerkers, maken diensten en producten slimmer en hebben invloed op de klantbeleving en klantinteractie. Deze steeds ingrijpendere rol van technologie binnen organisaties noemen we digitale transformatie.

Digitale transformatie wordt mogelijk gemaakt door technologietrends als Big Data, Mobile, Social en Cloud computing. De impact ervan op bestaande bedrijfsprocessen, -structuren en paradigma’s wordt wel disruptive genoemd. Je zou het bijna vergeten, maar de mogelijkheid om via internet producten te bestellen was niet eens zo heel lang geleden revolutionair. Het is een voorbeeld van digitale transformatie die een enorme impact had op onze klantbeleving.

Ontdek de voordelen

  • Automatiseer bedrijfsprocessen
  • Verhoog productiviteit
  • Maak diensten/producten slimmer
  • Blijf een aantrekkelijke werkgever

Meebewegen

Digitale transformatie is een niet te stoppen gevolg van technologische ontwikkeling. Als organisatie heb je dus eigenlijk geen keuze. Wil je bijblijven, dan moet je meebewegen. Dat verwachten je klanten. Dat doen je concurrenten. Bovendien is het de enige manier om aantrekkelijk te blijven voor jonge medewerkers. Millennials hebben geen interesse in organisaties waar processen en systemen hopeloos zijn verouderd.

Complex

Veel organisaties zijn zich bewust van het nut en de noodzaak van een digitale transformatie. Toch aarzelen ze bij het maken van de overstap. De complexiteit van het huidige IT-landschap houdt hen vaak tegen. Digitale transformatie betekent in veel gevallen afscheid nemen van de oude systemen. Ook rijzen er vaak vragen over de veiligheid.

De technieken die worden gebruikt bij digitale transformaties zijn voor veel organisaties dan ook nieuw. Cloud computing, Internet of Things (IoT), Big Data, Artificial Intelligence en Bots – ze vereisen andere kennis en zijn continu aan verandering onderhevig. Een platform dat zorgt voor de verbinding tussen verschillende systemen én voor de security en authenticatie van zowel de gebruikers als de apparaten, is een must-have.

Digitale transformatie geeft je organisatie enorme voorsprong

Ontdek de mogelijkheden

Mavention helpt organisaties bij hun digitale transformatieproces.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op!

Alex Verheij - Mavention

Beginnen met een kop koffie?

Ik nodig je graag uit bij ons op kantoor in de Caballero Fabriek. De koffie staat klaar. Laat even weten wanneer je komt, bel 070 820 02 31 of mail naar alex.verheij@mavention.nl

Vul je zoekopdracht in.