In Events, Mavention Make

 

Op dinsdag 11 december om 12.00 uur praten we onze relaties graag bij over de laatste ontwikkelingen en nieuwe features in Mavention Make tijdens onze jaarlijkse gebruikersbijeenkomst.

Tijdens deze middag zullen onze product manager Robert Jaakke en onze CTO en Microsoft MVP Albert-Jan Schot een deep dive demonstratie geven van alle nieuwe en verbeterde functionaliteiten van Make 5.0. Daarnaast delen we tijdens deze bijeenkomst ook onze plannen voor de toekomstige releases en kunnen de bezoekers vragen stellen aan ons product team.

Aan bod komen onder andere de volgende onderwerpen:

  • Een mooie functionaliteit dat Make klaarmaakt voor de toekomst: de mogelijkheid om, naast SharePoint sites en Office 365 Groepen, ook Teams te provisionen op basis van templates.
  • Een mechanisme waarmee sites en Teams eenvoudig kunt valideren ten opzichten van templates en eventuele verschillen kunt identificeren en herstellen.
  • Optimalisatie in gebruikersvriendelijkheid.
  • Onze Roadmap voor 2019.

 

Bedenk jij samen met ons de features voor Make 5.5?

We laten ons graag inspireren met de ideeën vanuit de markt en we ontwikkelen Make graag in co-creatie met onze relaties. Op 11 december krijgen de bezoekers van de sessie kans om eigen ideeën en suggesties met het product team te delen. Welke functionaliteiten zijn voor jullie belangrijk in Make 5.5? Waar lopen jullie organisaties tegenaan met betrekking tot provisioning van sites, groepen en teams? Jullie input helpt ons in de verdere ontwikkeling van Mavention Make.

Agenda van deze middag:

Datum: 
11 december 2018

Programma:
12:00 -13:00                Lunch
13:00 -15:00                Make 5.0 – nieuwe features en toekomst visie & brainstorm Make 5.5
15:00 – 15:30             Koffie pauze
15:30 -16:30                Make spreekuur

Locatie:
Kantoor Mavention (Caballero Fabriek)
Saturnusstraat 60, unit 39
2516 AH, Den Haag

Wil jij bij dit evenement aanwezig zijn? Schrijf je dan hier in! (Registratie verplicht)

 

Vul je zoekopdracht in.

Nu ook Microsoft Teams uitrollen met Make