In Events, Mavention Make, Webinar

visual-webinar-top

Op donderdag 31 mei organiseerden Mavention en iWRITER een webinar.

Zorgen voor een uniforme en overzichtelijke SharePoint en Office 365 omgeving? Chaos aan documentvarianten tegengaan?
Grip houden op je huisstijl binnen Office 365?

Maak kennis met deze must-have toevoegingen op je Office 365 omgeving! In dit webinar gaan Eric Dubbelaar (Commercieel Directeur, Mavention) en Ton van Tilburg (Business Development Manager, iWRITER) in op bovenstaande uitdagingen en beantwoorden al je vragen door middel van een demo.

Musthave toevoegingen op je Office-365-omgeving

Mavention en iWRITER bouwen de beste productiviteitssoftware voor Office 365 en SharePoint Online. Met Mavention Make kun je gemakkelijk nieuwe sites en groepen aanmaken en bijwerken in Office 365 en SharePoint Online op basis van sjablonen. Met iWRITER 365 beheer je gemakkelijk alle document templates. Ook stel je aan de hand van intelligente velden en tekstblokken efficiënt een professioneel document op.

In de webinar wordt getoond hoe je met behulp van Make de eindgebruiker automatisch een juist geconfigureerde SharePoint site kunt laten aanmaken. Vervolgens wordt er met de SharePoint add-in van iWRITER getoond hoe je vanuit SharePoint een nieuw document kunt maken en opslaan inclusief alle documenteigenschappen en huisstijl elementen.

Na dit webinar heb je inzage in:

  • Het eenvoudig SharePoint sites uitrollen met een template in je huisstijl
  • Documenten vindbaar opslaan in SharePoint Online
  • Sjablonen en sites ontwikkelen, uitrollen en beheren
  • De digitale werkplek verrijken en efficiënter maken met minimale inspanningen

09

 

Vul je zoekopdracht in.