In Blogs, Mavention Make

Introductie Make 4.4

Mavention Make helpt jou om overzicht te behouden in je Office 365- omgeving. Daarnaast kun je met Make snel en simpel sites maken en bijwerken via sjablonen. In versie 4.4 zijn weer veel verbeteringen doorgevoerd die voor gebruikers zeer waardevol zullen zijn. Onderstaand lees je welke belangrijke verbeteringen zijn doorgevoerd:

Support voor Site Scripts & Site Designs van Microsoft

Vorige maand heeft Microsoft site scripts en site designs uitgebracht als een standaard functionaliteit in Office 365. Met deze functionaliteiten kunnen de gebruikers eigen site configuraties en look & feel maken en opslaan om uniformiteit in de site creatie te behalen. De mogelijkheden aangeboden door Microsoft zijn vrij beperkt. Make biedt onze klanten nu echter ook een optie om, naast PnP, ook deze technologie vanuit Make toe te passen. Zo weten we zeker dat onze klanten alle mogelijkheden tot de creatie van hun ideale SharePoint site kunnen gebruiken

Verbeteringen User Interface

Onze ambitie is om ervoor te zorgen dat Make voor ieder type gebruiker intuïtief in gebruik is. Daarom proberen we in elke versie het steeds simpeler en herkenbaarder te maken. Zo zijn er in Make 4.4 weer stappen gezet om de user experience te optimaliseren.

Support voor OneNote

In Make 4.4 is het nu ook mogelijk om OneNote’s aan te maken en in te richten binnen een Office 365 Group. Dit maakt het makkelijker en sneller om notities toe te voegen wanneer je in de Make UI zit.

Compatible met laatste versie van PnP en CSOM

Make 4.4 is, zoals elke nieuwe versie, wederom bijgewerkt naar de laatste versies van PnP en CSOM libraries.

Verbeterd installatie script

Om het installatie proces van Make beter af te stemmen op onze klanten maken we nu gebruik van Azure Resource Template en leveren we een WebDeploy package mee.

Draait Mavention Make nog niet in jullie organisatie en wil je de wildgroei van SharePoint sites tegengaan?
Wil je meer weten over Make, bekijk dan de productpagina.

Vul je zoekopdracht in.