Mavention Make

Simpel sites & sjablonen aanmaken in SharePoint

Mavention Make

Met Mavention Make kun je snel en simpel nieuwe sites aanmaken in SharePoint. Ook kun je bestaande sites bijwerken op basis van site templates (sjablonen). Make werkt met Office 365, SharePoint 2013 en SharePoint 2016.

Om standaardisatie en uniformiteit van een SharePoint-portaal te kunnen garanderen, hebben veel organisaties behoefte aan site templates. Iedere site die je aanmaakt via zo’n template, krijgt dezelfde indeling en configuratie.

Slimme oplossingen

Helaas biedt SharePoint zelf beperkte functionaliteit om eenvoudig met deze templates te werken. De mogelijkheden van de standaard SharePoint-templates zijn beperkt, omdat niet alle configuratieonderdelen worden meegenomen. Het beheren van de templates is complex wanneer je met verschillende sitecollecties of tenants (omgevingen) werkt. Bovendien is het bijwerken van bestaande sites niet mogelijk. Make biedt hier gelukkig een oplossing voor.

Site templates creëren

Met Make kun je sites aanmaken op basis van site templates. Deze templates creëer je eenvoudig zelf door een bestaande site te exporteren als template. Zo krijgen jouw eindgebruikers de mogelijkheid om zelf sites aan te vragen via een workflow die, na een optionele goedkeuring, door Make worden aangemaakt.

Daarnaast kun je Make koppelen aan bestaande bedrijfsapplicaties, zoals CRM of ERP. Vervolgens kun je vanuit deze systemen geautomatiseerd SharePoint-sites maken. Met Make kun je niet alleen nieuwe sites maken, maar ook bestaande sites bijwerken.

Ontdek de voordelen

  • Simpel nieuwe sites aanmaken
  • Sites bijwerken obv templates
  • Koppelbaar met populaire bedrijfsapplicaties
  • Compatible met Office 365, SharePoint 2013 en 2016

Wat kost Make?

Voor Make betaal je een eenmalige licentieprijs (vanaf € 18.950,-) die afhankelijk is van het aantal SharePoint-omgevingen (tenants) waarvoor je Make wilt gebruiken. Make komt in je eigen (online) omgeving te draaien en je hebt over alles zelf de controle. Heb je liever dat wij alles uit handen nemen? Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden Make namelijk ook aan als abonnement (vanaf € 450,- per maand). Daarbij regelen wij alles voor je en betaal je maandelijks op basis van het gebruik.

eric dubbelaar

Beginnen met een kop koffie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Make? Kom bij ons langs in de Caballero Fabriek. De koffie staat klaar. Laat even weten wanneer je komt. Bel 070 820 02 31 of mail naar info@mavention.nl

Neem contact op

Stuur ons een mail en we nemen zsm contact op.

Vul je zoekopdracht in.