Mavention Screen

Narrowcasting voor Office 365

Narrowcasting voor Office 365

Narrowcasting (of: Digital Signage) is een vorm van corporate communicatie waarbij actuele informatie wordt getoond op digitale schermen binnen het gebouw. Mavention Screen werkt op basis van Office 365 en maakt het mogelijk om informatie uit dit platform en van externe bronnen te tonen op beeldschermen in je organisatie.

In veel organisaties hangen verspreid digitale schermen waarop informatie wordt getoond. Denk aan nieuwsberichten, OV-informatie en mededelingen van externe bronnen (beursnieuws, weerbericht, etc.). Deze schermen worden doorgaans aangestuurd door kostbare, complexe en gesloten narrowcastingsystemen.

Flexibel narrowcastingsysteem

Veel van de vertoonde informatie op deze schermen is al aanwezig in de organisatie. Nieuwsberichten staan ook op intranet, bedrijfsresultaten zijn terug te vinden in het BI-rapportagesysteem. Het handmatig overzetten van deze berichten is tijdrovend en kostbaar. Het Digital Signage-systeem Screen biedt hier een oplossing voor. Het is een laagdrempelig en flexibel narrowcastingsysteem dat je helpt om te communiceren met collega’s, medewerkers, klanten en bezoekers.

Mavention Screen maakt gebruik van SharePoint als CMS. Hierdoor is het heel eenvoudig om bestaande informatie ook te tonen op digitale schermen binnen de organisatie. Naast informatie uit SharePoint kun je met Screen ook informatie tonen uit andere Office 365-diensten, zoals Exchange voor de agenda van vergaderruimten, Yammer-feeds, Office 365 Video en zelfs uit externe datafeeds.

Ontdek de voordelen

  • Snel communiceren met klanten, bezoekers, collega’s
  • Actuele informatie overal in beeld
  • Flexibel & gebruiksvriendelijk

Wat kost Screen?

Voor Screen betaal je een eenmalige licentieprijs (vanaf € 18.950,-) die afhankelijk is van het aantal SharePoint-omgevingen (tenants) waarvoor je Screen wilt gebruiken. Screen komt in je eigen (online) omgeving te draaien en je hebt over alles zelf de controle. Heb je liever dat wij alles uit handen nemen? Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden Screen namelijk ook aan als abonnement (vanaf € 450,- per maand). Daarbij regelen wij alles voor je en betaal je maandelijks op basis van het gebruik.

eric dubbelaar

Beginnen met een kop koffie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Screen? We komen graag bij je langs voor een demo of bezoek ons in de Caballero Fabriek. De koffie staat klaar. Bel 070 820 02 31 of mail naar eric.dubbelaar@mavention.nl

Neem contact op

Stuur ons een mail en we nemen zsm contact op.

Vul je zoekopdracht in.