In Nieuws

Mavention is een hele prettige, informele organisatie waar je je snel thuis zult voelen. We hebben een gezellig team dat voornamelijk bestaat uit developers en business consultants met passie voor hun vak.

Mavention is een organisatie die zich heeft bewezen in het ontwikkelen van innovatieve producten en behoort tot de top van Nederland in zijn expertisegebied. Wij realiseren slimme oplossingen om veilig en mobiel te kunnen werken, die gericht zijn op het winnen van tijd. Dit doen wij door middel van de nieuwste technieken zoals SharePoint, Azure en Office 365.

Wij werken intensief samen met Microsoft in zowel productontwikkeling als het uitvoeren van projecten. Laten we het zo zeggen, als Microsoft een probleem heeft dan staan wij onder de speeddial. Dat zegt eigenlijk genoeg;-) Mavention is een kei in techniek en briljant in gebruikersadoptie. Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van deze fantastische kennisclub waar de sky the limit is!

Wij hebben ruimte voor twee slimme, gemotiveerde en enthousiaste afstudeerders! Ben je een informaticastudent met affiniteit voor ontwikkelen en zit je in je laatste jaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan een afstudeeropdracht waarbij je:

  1. Uitgebreide begeleiding krijgt van ervaren professionals die tot de top van de (internationale) Microsoft specialisten behoren;
  2. De kans krijgt om met de nieuwste technieken te werken zoals Azure en Office 365;
  3. In de gelegenheid wordt gesteld om zelfstandig mee te werken aan echte oplossingen voor onze klanten met klinkende namen in zowel binnen- als buitenland. Uitproberen, experimenten en fouten maken mag, want daar leer je van.
  4. Meegaat naar de klant samen met onze Technische- en Business Consultants;
  5. Door middel van je werkzaamheden in aanraking komt met verschillende disciplines, waaronder sales, customer support, development en consultancy;
  6. Een grote rol gaat spelen in het ontwikkelen van een nieuwe module of zelfs een geheel nieuw product/app!;
  7. Een riante afstudeervergoeding ontvangt;
  8. Een volwaardig lid bent van het Mavention-team: je wordt dus ook uitgenodigd voor de kennissessies, bedrijfsuitjes en borrels.

Wij geloven niet in functieprofielen en denken zeker niet in hokjes. Kom vooral een keer koffie drinken bij ons in de hippe Caballero Fabriek in Den Haag (Binckhorst) -waar het dagelijks gonst van de creativiteit- zodat we samen kunnen kijken wat jij wilt. Heb je nog vragen of wil je graag kennismaken? Neem dan contact op met Tanoeja Bruin (tanoeja.bruin@mavention.nl 06-22922967).

Vul je zoekopdracht in.

nieuws maventionSkybow-Mavention-partnerschap