In Nieuws

Albert-Jan_Schot_CTO_Mavention

Afgelopen 20 april, tijdens de kwartaalmeeting van Mavention, is Albert-Jan Schot benoemd tot Chief Technology Officer (CTO). In de rol van CTO is hij verantwoordelijk voor de technische koers binnen de projecten van Mavention en de innovatieve oplossingen die wij voor onze klanten bedenken.

“Ik voel me enorm vereerd en gewaardeerd dat ik deze functie gekregen heb. Dit is een geweldige kans. We blijven natuurlijk bovenop de nieuwste technologieën zitten, zodat we deze toe kunnen passen tijdens de mooie projecten en producten waar wij aan werken.”, aldus een enthousiaste Albert-Jan.

Hoewel we bij Mavention niet zo houden van officiële titels en functiebenamingen, is Albert-Jan’s benoeming een logische. Door zijn onmisbare rol in de projecten en het bepalen van de technische richting die Mavention inslaat, vervult Albert-Jan een cruciale rol. Naast MVP is de rol van CTO ook erkenning voor zijn eindeloze inzet en de hoogwaardige technologische oplossingen die hij onze klanten de afgelopen jaren bezorgd heeft.

Wij wensen Albert-Jan heel veel succes en plezier toe. We zijn ervan overtuigd dat we met Albert-Jan op deze functie onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Mavention is klaar voor de toekomst!

Vul je zoekopdracht in.

Presentatie tijdens klantensessie over lifecycle management tool MakeCoporate recruiter Kimberly van der Laan - directeur Joris Engels - contract ondertekening - Mavention