In Blogs, Mavention Make, Nieuws

Release-Make-5.0

Mavention Make 5.0

De langverwachte nieuwe versie van Mavention Make is eindelijk hier. In versie 5.0 introduceren wij nieuwe mogelijkheden die bedrijven nog beter ondersteunen in provisioning en governance van alle Office 365-tools. Hieronder vind je de highlights van Mavention Make 5.0.

Provisioning van Microsoft Teams

De mogelijkheid tot het uitrollen van Teams met behulp van templates is één van de belangrijkste wensen vanuit de gebruikersgroep geweest in de afgelopen maanden. Make 5.0 biedt ons deze functionaliteit. Onze klanten kunnen nu Team-templates maken met bijvoorbeeld branding, channels, documentbibliotheken en andere tools die de gebruikers nodig hebben om hun taken uit te voeren. En ook hier kun je, zoals je al van Make gewend bent, je governancebeleid toepassen en handhaven.

Controleren, valideren en corrigeren

Onze gebruikers hebben aangegeven dat ze graag eenvoudig bestaande Office 365-groepen, Teams en SharePoint sites willen kunnen vergelijken met bestaande templates. We konden deze wens matchen met onze visie op de ontwikkeling van Mavention Make. In Make 5.0 worden alle activiteiten rond Office 365-groepen, Teams en SharePoint sites bijgehouden zodat je een geschiedenis in je omgeving opbouwt. Hiermee kun je jouw omgeving valideren ten opzichte van eerdere sjablonen en eventuele verschillen identificeren en herstellen.

Update naar de nieuwste versie van PnP en CSOM

Ook Make 5.0 is, zoals onze klanten inmiddels gewend zijn, bijgewerkt naar de nieuwste versie van PnP en CSOM libraries.

Kortom, Mavention Make 5.0 biedt je belangrijke verbeteringen en nieuwe functionaliteiten waarmee je nog efficiënter, veiliger en effectiever aan de slag kan met Office 365!

Vul je zoekopdracht in.