In Mavention Make, Nieuws

Nu ook Microsoft Teams uitrollen met Make

De gebruikers van Mavention Make ervaren de voordelen van het automatisch uitrollen van SharePoint sites en Office 365-groepen met behulp van sjablonen al geruime tijd. Eén van de wensen die ons productteam regelmatig ontvangt, is de mogelijkheid tot het uitrollen van Teams met behulp van sjablonen.

Microsoft heeft onlangs de Graph API uitgebreid waardoor het nu mogelijk is om Teams aan te maken. Het productteam van Mavention heeft hier gelijk op ingespeeld!

In het nieuwe Mavention Make 5.0 kunnen onze klanten ook Teams uitrollen op basis van sjablonen. Deze kunnen uiteraard je branding en documentbibliotheken bevatten, maar ook kanalen en ondersteunende applicaties zoals OneNote en Planner.

Daarnaast worden in de nieuwste versie van Mavention Make ook alle acties rondom SharePoint sites, Office 365-groepen en Teams bijgehouden zodat je een geschiedenis in je omgeving opbouwt. Hiermee kun je uiteindelijk je omgeving valideren ten opzichte van eerdere sjablonen en eventuele verschillen identificeren en herstellen.

Kortom Mavention Make 5.0 biedt je belangrijke verbeteringen en nieuwe functionaliteiten waarmee jij en je collega’s efficiënter, veiliger en effectiever aan de slag kunnen met Office 365!

Meer weten?
Bekijk de Mavention Make productpagina

of stuur een email naar info@mavention.nl

 

Vul je zoekopdracht in.

whitepaper-verschil-tussen-yammer-en-teamsIn 3 stappen naar adoptie van Office 365