In Nieuws, WerkenbijMavention

“Studeren bij Mavention is een leuk avontuur. Je wordt direct opgenomen bij de Mavention familie en moet al snel meedoen met allerlei activititeiten. Tijdens een werkdag wordt er veel gelachen maar wordt er ook hard gewerkt. Als informatica student is het super gaaf om te zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat. De collega’s vertellen je er graag over. Mavention is een echte specialist in Microsoft producten zoals Azure en het Office 365 pakket. Bij mijn studie heb ik hier helaas niks mee gedaan, des te leuker was de verrassing hoe veel je met deze producten kan!

Het hoofdonderwerp van mijn afstudeeropdracht is artificial intelligence. Deze techniek bestaat al een tijdje, maar is pas de laatste jaren écht in trek bij bedrijven. De opdracht bestaat uit twee delen; een onderzoek en een stuk implementatie. Het onderzoek richt zich op artificial intelligence als techniek, en de onderliggende gebieden als machine learning en deep learning.

Het stuk implementatie moet een werkende (chat)bot worden die kan worden ingezet bij Mavention Make. Dit moet als gevolg hebben dat er een natuurlijke interactie met Make moet ontstaan wat extra gebruiksgemak moet brengen. De implementatie werkt met het Bot Framework van Azure en bevat LUIS (Microsoft) voor het begrijpen van context. Zo blijft alles onder één kap bij Mavention en haar klanten”.

 

 

 

Vul je zoekopdracht in.

Ebook handboek Office 365