Office 365

Altijd en overal toegang tot bestanden

Office 365

Office 365 is een cloud-gebaseerde dienst van Microsoft. Met Office 365 heb je vanaf elke locatie toegang tot e-mail, agenda’s, contacten, documenten, online vergaderingen en veel meer.

Het is het Office-pakket zoals je dat gewend bent, maar dan extended en volledig in de cloud. Dat heeft tal van voordelen:

● Je kunt altijd en overal bij je bestanden
● Je kunt online samenwerken met collega’s
● Je kunt gelijktijdig in hetzelfde bestand werken
● De software is veilig en altijd up-to-date
● Minder kosten voor technisch beheer

Tesla onder de clouddiensten

Met een licentie op Office 365 van Microsoft heb je in potentie de Tesla onder de clouddiensten in huis. Met alle slimme en innovatieve mogelijkheden kun je als organisatie een enorme sprong maken in efficiency.

Slimmer werken, verhoogt de productiviteit en het succes van jouw organisatie. Maar dan moeten medewerkers wel op de hoogte zijn van de toepassingen en weten hoe je die gebruikt.

Ontdek de voordelen

  • Altijd en overal toegang
  • Online samenwerken
  • Minder kosten voor technisch beheer
  • Software veilig en up-to-date

Implementatie, migratie & adoptie

Werk efficiënter in de cloud

Microsoft Office 365 zorgt ervoor dat je efficiënter kunt werken in de cloud. Het verlaagt de overheadkosten en draagt bij aan een betere, effectievere en veilige samenwerking. We denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

eric dubbelaar

Beginnen met een kop koffie?

Wil je zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn van Office 365? Kom langs in de Caballero Fabriek. De koffie staat klaar. Bel 070 820 02 31 of mail naar info@mavention.nl

Vul je zoekopdracht in.