Ons verhaal

De naam Mavention komt van het Engelse woord maven: “a trusted expert in a particular field, who seeks to pass knowledge on to others.” Wij delen onze kennis graag met jou.

Bij Mavention geloven we dat technologie in dienst hoort te staan van de mens en niet andersom. Wij zijn ervan overtuigd dat technologie barrières weg moet nemen voor organisaties en hun medewerkers, waardoor de productiviteit, veiligheid en met name het werkplezier toeneemt.

Wij slagen hierin door de eindgebruiker in een zo vroeg mogelijk stadium onderdeel van de oplossing te maken. Daardoor wordt adoptie een vanzelfsprekendheid. Dit doen wij met een hecht team van vakmensen met passie voor technologie en mensen.

Wij realiseren innovatieve oplossingen op basis van het Microsoft productiviteitsplatform. Onze kennis delen we graag in de vorm van persoonlijk advies. We voeren projecten uit en leveren kant-en-klare producten die organisaties en hun medewerkers succesvoller maken.

Microsoft MVP and Certified Master

MVP logo

We zijn één van de weinige bedrijven in Nederland met zowel een Microsoft Certified Master als een collega met de Microsoft MVP-status. Wij spreken regelmatig op evenementen en conferenties waar de top van wereldwijde Microsoft experts hun kennis delen.

Drievoudig Microsoft Gold Partner

Microsoft Gold Partner

Mavention is een Microsoft Gold Partner met competenties op Cloud Productivity, Application Development en Collaboration & Content Management. Deze competenties zijn een erkenning voor onze expertise en ervaring met Office 365 en SharePoint.

Hoe wij werken

Inspireren uit ervaring

Wij hebben sinds onze start in 2008 honderden oplossingen ontworpen, gebouwd en geïmplementeerd. Onze consultants zijn zeer ervaren en weten als geen ander welke mogelijkheden het SharePoint en Office 365-platform te bieden hebben. Wij zetten deze ervaring in tijdens inspiratiesessies, om zo eindgebruikers mee te nemen in de mogelijkheden van technologie en we laten zien hoe andere organisaties deze mogelijkheden benutten.

Adoptie vanaf het begin

Door eindgebruikers vanaf het begin te betrekken bij het ontwerpen van de nieuwe technologische oplossing wordt adoptie een vanzelfsprekendheid. Onze adoptie-aanpak bestaat uit drie stappen: See, Feel, Change. Deze aanpak is gebaseerd op het change management model van John Kotter. Tijdens iedere stap worden eindgebruikers begeleid in de verandering die nodig is. Door deze begeleiding wordt veranderen niet meer eng, maar juist leuk!

Standaard, toekomstvast

Het opbouwen van organisatiebrede en bedrijfskritische toepassingen vraagt om een gedegen aanpak. Wij maken zo veel mogelijk gebruik van de standaard mogelijkheden die SharePoint en Office 365 te bieden hebben. Alleen wanneer deze echt niet voldoen, overwegen wij het gebruik van maatwerk of 3rd-party add-ons. Hierdoor blijf je verzekerd van een voorspelbaar, beheersbaar en toekomstvast platform.

Jij + Wij = Winnende combinatie

Wij houden niet zo van een klant-leverancier verhouding, maar geloven juist dat in een partnerschap de mooiste dingen gebeuren. Wij zorgen voor diepgaande kennis van de technologie en adoptie. Jij kent op jouw beurt je organisatie, de processen en uitdagingen het beste. Wanneer we dit samenbrengen in een creatief proces ontstaan de beste resultaten van een winnend team. Wil je ervaren hoe dit voor jouw organisatie kan werken? Nodig ons uit voor een kop koffie of daag ons uit tijdens een hackathon!

Vul je zoekopdracht in.