Over ons

Mavention is een Microsoft Partner die jou helpt om slimmer, efficiënter en veiliger digitaal samen te werken!

Passie voor technologie en mensen

Wij helpen jou met slimmer, efficiënter en veiliger digitaal werken! Met ons heb je een partner die dagelijks vol passie voor mensen en technologie werkt aan het digitaal samenwerken van morgen! Goed doordachte projecten die uitstekend in elkaar zitten met uiteindelijke adoptie als uitgangspunt. Zorgen dat je mensen de verandering ook werkelijk omarmen is minstens zo belangrijk. Een nieuw systeem zonder gebruikers, daar heb je niks aan.

Expert in digitaal samenwerken

Als Microsoft Cloud Productivity partner zijn wij dé expert in digitaal samenwerken. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van SharePoint en Office 365. Delen van kennis en ervaring zit in ons DNA. Wij zetten onze kennis in om samen met jou tot echte resultaten te komen!

Haal meer uit Office 365 en SharePoint Online

Ben je overgestapt op Office 365, maar denk je dat de medewerkers dit nog niet geheel omarmen? Heb je het gevoel dat je nog niet alles uit SharePoint Online haalt? Dat kan anders. Niet alleen heeft de techniek van SharePoint Online, Office 365 en Azure geen geheimen voor ons, ook helpen wij jouw team de techniek te omarmen. Digitaal samenwerken is niet eng en lastig, maar biedt een kans en is leuk. Door die twee werelden – de technische kant en de menskant – bij elkaar te brengen, krijg jij de juiste oplossing, die meetbaar is en tevreden medewerkers oplevert.

Mavention

De naam Mavention komt van het Engelse woord maven: ‘a trusted expert in a particular field, who seeks to pass knowledge on to others.’ Onze medewerkers delen heel graag hun kennis. We bloggen veel, spreken op verschillende conferenties en bijeenkomsten en inspireren de mensen om ons heen graag op basis van onze ervaring om zo creatieve denkprocessen aan te wakkeren. Daarnaast zetten wij onze kennis graag in om jouw project tot een nog groter succes te maken.

Jij + Wij = Winnende combinatie

Klant-leverancier-verhoudingen, daar zijn wij niet zo van. Pas als je een echt partnerschap aangaat gebeuren de mooiste dingen. Wij weten alles van de Office- en SharePoint-technologie, maar jij weet alles van jouw organisatie, jullie uitdagingen en de processen.

Microsoft MVP and Certified Master

MVP logo

We zijn één van de weinige bedrijven in Nederland met zowel een Microsoft Certified Master als een collega met de Microsoft MVP-status. Wij spreken regelmatig op evenementen en conferenties waar de top van wereldwijde Microsoft experts hun kennis delen.

Drievoudig Microsoft Gold Partner

Microsoft Gold Partner

Mavention is een Microsoft Gold Partner met competenties op Cloud Productivity, Application Development en Collaboration & Content Management. Deze competenties zijn een erkenning voor onze expertise en ervaring met Office 365 en SharePoint.

Hoe wij werken

Inspireren uit ervaring

Wij hebben sinds onze start in 2008 honderden oplossingen ontworpen, gebouwd en geïmplementeerd. Onze consultants zijn zeer ervaren en weten als geen ander welke mogelijkheden het SharePoint en Office 365-platform te bieden hebben. Wij zetten deze ervaring in tijdens inspiratiesessies, om zo eindgebruikers mee te nemen in de mogelijkheden van technologie en we laten zien hoe andere organisaties deze mogelijkheden benutten.

Adoptie vanaf het begin

Door eindgebruikers vanaf het begin te betrekken bij het ontwerpen van de nieuwe technologische oplossing wordt adoptie een vanzelfsprekendheid. Onze adoptie-aanpak bestaat uit drie stappen: See, Feel, Change. Deze aanpak is gebaseerd op het change management model van John Kotter. Tijdens iedere stap worden eindgebruikers begeleid in de verandering die nodig is. Door deze begeleiding wordt veranderen niet meer eng, maar juist leuk!

Standaard, toekomstvast

Het opbouwen van organisatiebrede en bedrijfskritische toepassingen vraagt om een gedegen aanpak. Wij maken zo veel mogelijk gebruik van de standaard mogelijkheden die SharePoint en Office 365 te bieden hebben. Alleen wanneer deze echt niet voldoen, overwegen wij het gebruik van maatwerk of 3rd-party add-ons. Hierdoor blijf je verzekerd van een voorspelbaar, beheersbaar en toekomstvast platform.

Vul je zoekopdracht in.