Security

Zorgen dat alle applicaties/projecten
voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Meer aandacht voor security dan ooit!

Informatiebeveiliging is iets van alledag. Toch is er tegenwoordig veel meer aandacht voor dan voorheen. Terecht. We hebben steeds vaker te maken met de cloud en daar zitten veiligheidsaspecten aan. We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat Microsoft zijn zaakjes op orde heeft en dat hun datacenter tot aan de tanden toe beveiligd is. Maar de eindgebruiker die als wachtwoord welkom123 gebruikt en dat het liefst ook nog op een Post-it op het beeldscherm heeft geplakt, is een veel zwakkere schakel in de hele keten.

Veilig werken - Mavention
Data security - Mavention

Liever niet in de krant?

We hebben allemaal met steeds striktere wetten en regelgeving rondom privacy en datalekken te maken. Iedere onderneming heeft hiermee te maken. Niemand wil op nu.nl staan om dat een medewerker een usb-stick met patiëntgegevens in een huurauto heeft laten liggen. In onze opvatting is dat ook absoluut niet meer nodig. Gebruik de tools die er zijn en zorg dat je medewerkers bewust zijn van de gevaren én de oplossingen.

Informatiebeveiliging: aandacht voor de mens en techniek

Voor ons bestaat security uit twee aspecten. Enerzijds is het zaak de controls die in Office 365 zitten zo goed mogelijk te benutten zodat er een optimaal veilig systeem ontstaat. Anderzijds gaat het om een groot stuk bewustwording bij eindgebruikers van hun verantwoordelijkheden op het gebied van informatiebeveiliging. Zit je even bij een wegrestaurant – het nieuwe werken heeft ook vast bij jouw bedrijf zijn intrede gedaan – laat dan niet je laptop zonder vergrendeling op tafel staan als je naar het toilet gaat. Security is een onderwerp waarin je in alle facetten van een project aandacht moet besteden, zowel aan de technische kant als aan de menskant.

Informatiebeveiliging
Dienst Klantenbinding

Klantenbinding

Aenean posuere lorem eu velit viverra, vitae vulputate massa aliquam. Vestibulum mauris est, ultrices in est sit amet, tristique egestas dolor. Sed aliquet rutrum libero, eget condimentum justo volutpat quis. Nunc eget dui sed felis porttitor vulputate sed et purus.

Procesoptimalisatie

Mavention adviseert organisaties over de digitalisering en optimalisatie van processen. Wij bouwen innovatieve oplossingen die werkzaamheden eenvoudiger maken. Zo bieden Office 365 & Azure veel mogelijkheden voor het creëren van mobiele apps, het maken van integraties tussen systemen en de realisatie van informatie- en documentgedreven oplossingen.

Dienst proces optimalisatie
Tijmen Bak -Mavention

Meer weten over security in Office 365?

Wil je meer weten over security in Office 365? Wij nodigen je graag bij ons uit in de Caballero Fabriek in Den Haag. Bel 070 820 02 31 of mail naar info@mavention.nl.

Adoptie

Zorg ervoor dat je voor de start van je IT project al hebt nagedacht over hoe je medewerkers de nieuwe applicatie/verandering gaan omarmen. Hoe kun je adoptie verder stimuleren? Wij geven graag een passend advies vanuit onze ervaring bij eerdere projecten.

Wil je meer weten over adoptie?

Governance

Bij het gebruiken van (een) nieuwe applicatie(s) wil je dat er goed is nagedacht over de structuur en de verschillende gebruikersrollen. Wie krijgt er alleen toegang tot feature A en wie krijgt er toegang tot alle features? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Meer weten over governance?

Techniek

Met de experts van Mavention ben je verzekerd van technische expertise. Onze Technical Cloud Consultants kennen alle bits en bites van Office 365 en worden jaarlijks getraind om up-to-date te blijven qua kennis. Zo is geen uitdaging te groot!

Meer weten over techniek?

Vul je zoekopdracht in.