Sharegate

maakt SharePoint-migraties simpel

Sharegate

Sharegate is een software-ontwikkelaar die slimme oplossingen biedt om SharePoint-omgevingen te migreren en te beheren. Als partnerorganisatie kunnen wij elke omgeving overzetten naar een nieuwe SharePoint-versie, Office 365 of SharePoint Online.

Het overstappen naar een nieuwe versie van SharePoint of naar de cloud is ingrijpend. Niet in de laatste plaats vanwege de migratie van je bestaande documenten. Als organisatie wil je het liefst toegang houden tot alle documenten en wegblijven van dure en stroperige migratietrajecten.

Beveiliging en beheer

Sharegate maakt SharePoint-migraties simpel. Zonder onderbreking van je business. Ook biedt Sharegate ruime mogelijkheden op het gebied van beveiliging van SharePoint-omgevingen en het beheren van de content. In vergelijking met andere beschikbare oplossingen op de markt is Sharegate bovendien een stuk voordeliger én eenvoudiger in gebruik.

Met Sharegate wordt contentbeheer een peulenschil. Verplaats data eenvoudig binnen SharePoint en Office 365, voeg sites samen of promoveer ze tot een sitecollectie. Daarnaast kun je metadata in bulk onderhouden, verrijken via Excel en documenten goed- of afkeuren.

Ontdek de voordelen

  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk
  • Migratie naar elk SharePoint & Office 365-platform
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Eenvoudig managen van content
sharegate-sharepoint-migratie-beheer-web

Contentmigratie met minimale impact

Profiteer van onze ruime ervaring

Mavention heeft ruime ervaring met grootschalige en complexe migraties. Onze experts hebben veel kennis van contentanalyses, migratie-methoden en het volledig geautomatiseerd uitvoeren van cloudmigraties die een minimale impact hebben op de eindgebruikers. Wij verhuizen je werkplek zonder dat de ‘winkel’ hoeft te worden gesloten.

eric dubbelaar

Beginnen met een kop koffie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van SharePoint-migraties? Kom langs in de Caballero Fabriek. De koffie staat klaar. Bel 070 820 02 31 of mail naar info@mavention.nl

Vul je zoekopdracht in.