SharePoint

Altijd en overal op elk device samenwerken aan bestanden.

SharePoint van Microsoft biedt gebruikers de mogelijkheid om altijd en overal samen te werken aan documenten. De portaalfunctie biedt toegang tot alle informatie en applicaties binnen je organisatie. Ook kun je contact- en klantgegevens centraal beheren.

Of je SharePoint nu on-premise, hybride of in de cloud gebruikt, het biedt tal van voordelen:

● Je kunt altijd en overal bij je bestanden
● Je kunt online samenwerken met collega’s
● Je hebt 24/7 toegang tot agenda’s en contactgegevens
● De software is veilig en altijd up-to-date

Basis voor intranet & klantportaal

Met SharePoint heb je de basisstructuur voor een intranet of klantportaal. Vervolgens kun je deze compleet naar eigen wens inrichten door teamsites te creëren en die met gewenste informatie, documenten, pagina’s en apps te vullen. Op de startpagina van jouw omgeving heb je in één oogopslag overzicht van de laatste ontwikkelingen en wijzigingen. Dat maakt samenwerken sneller, prettiger en veel efficiënter.

Implementatie, migratie, adoptie

Als ervaren Microsoft Partner verzorgen wij de implementatie van SharePoint, inclusief de migratie en integratie van de bestaande omgeving. Ook betrekken we medewerkers vanaf het begin bij de overstap (adoptie). Zo zorgen we dat iedereen op de hoogte is van de functionaliteiten.

Ontdek de voordelen

  • Altijd en overal toegang
  • Online samenwerken
  • Minder kosten voor technisch beheer
  • Software veilig en up-to-date

Slimme SharePoint add-ins

Maak het nog makkelijker

Ondanks de geweldige mogelijkheden van SharePoint hebben gebruikers dikwijls behoefte aan extra functionaliteiten of het versimpelen van handelingen. Mavention werkt daarom voortdurend aan de ontwikkeling van slimme add-ins om SharePoint nog beter te laten werken in jouw organisatie. Zo hoef je niet telkens opnieuw het wiel uit te vinden.

eric dubbelaar

Beginnen met een kop koffie?

Wil je zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn van SharePoint? Kom langs in de Caballero Fabriek. De koffie staat klaar. Bel 070 820 02 31 of mail naar info@mavention.nl

Vul je zoekopdracht in.