Skybow

Slimme business apps voor Sharepoint Online

Skybow

Skybow bouwt slimme business apps voor SharePoint Online. Met deze oplossingen maak je van elke SharePoint-omgeving een strategische alles-in-een tool die als fundament voor je organisatie kan dienen. Als partner van Skybow op de Nederlandse markt kan Mavention je hierbij helpen.

Samen met Skybow zijn wij in staat om business applicaties op SharePoint en Office 365 te bouwen. Deze vormen een slim alternatief voor maatwerkoplossingen en verkorten de time-to-market al snel met 50 procent.

Hoe werkt Skybow?

Skybow biedt zogenaamde Solution Accelerators – slimme business apps die worden geconfigureerd met de bestaande SharePoint-applicaties in jouw organisatie. Daarmee kunnen we jouw SharePoint-omgeving eenvoudig wijzigen of uitbreiden. Ook kunnen bestaande functionaliteiten of modules worden opgenomen in nieuwe applicaties.

skybow_logo

Microsoft Gold Partner

Mavention is een Microsoft Gold Partner met zowel een competentie op Cloud Productivity als Collaboration & Content Management. Deze competenties zijn een erkenning voor onze expertise en ervaring met Office 365 en SharePoint.

eric dubbelaar

Beginnen met een kop koffie?

Wil je zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn van business apps? Kom langs in de Caballero Fabriek. De koffie staat klaar. Bel 070 820 02 31 of mail naar info@mavention.nl

Vul je zoekopdracht in.