Techniek

Innovatieve duurzame oplossingen laten realiseren
door experts die elke pixel van Office 365 kennen.

Experts in Office 365 en SharePoint Online

Je zoekt een partner die kan lezen en schrijven met Office 365 en SharePoint Online. Een partner die je helpt bij het optimaal inrichten van jouw infrastructuur. Je bent op zoek naar een innovatieve oplossing op het gebied van digitaal samenwerken. Wij zijn die partner. SharePoint Online en Office 365 kennen geen geheimen voor ons en onze technical cloud consultants weten alles van de infrastructuur van de cloud We hebben in de tien jaar dat we bestaan honderden succesvolle implementaties gedaan. Op technisch vlak maar ook als het gaat om de adoptie. We spreken niet voor niets over een partnerschap.

Overleg developers Mavention
dienst de moderne werkplek

Huiverig voor complex en kostbaar maatwerk?

Liever een kant-en-klaar product in combinatie met Office 365? Zeker als het gaat om SharePoint zijn mensen vaak huiverig voor complex en kostbaar maatwerk dat specifiek voor de organisatie wordt gemaakt. Een ontwikkeling waar wij ons prima in kunnen vinden. Enerzijds omdat we jou graag helpen met snelle en doeltreffende oplossingen en anderzijds om dat wij goed zijn in het bedenken, ontwikkelen en implementeren van standaardoplossingen.

Onze kant-en-klare oplossingen

Make – Snel en simpel nieuwe sites en groepen en teams aanmaken in Office 365 op basis van sjablonen.
Workspace – Overzicht over je groups, teams en sites. Welke sites zijn er, hoe intensief worden ze gebruikt, wie zijn de eigenaren en leden?
Screen – Narrowcasting, een populaire vorm van corporate communicatie waarbij actuele informatie wordt getoond op digitale schermen binnen het gebouw.
Project Hub  – Brengt structuur in de documentatie van lopende en afgesloten projecten. Het helpt je het creatieve, ongestructureerde werk te combineren met het gestructureerde en meer formele projectproces.
Customer Hub – Realiseer eenvoudig een klantportaal binnen Office 365, waarbij alle informatie veilig wordt opgeslagen binnen jullie eigen SharePoint Online platform.
Company Hub – Geeft je kant-en-klare modules om een intranet te bouwen. Modules die wij ontwikkeld hebben op basis van onze jarenlange kennis en ervaring met Office 365.

alle-mavention-producten
microsoft-gold-partner-en-mvp

Microsoft Gold Partner, Certified Master en Most Valuable Professional

Wij zijn drievoudig Microsoft Gold Partner met competenties op cloud-productiviteit, applicatieontwikkeling, samenwerking en contentmanagement. Dit partnerschap is niet alleen een erkenning van onze expertise, maar geeft ons ook extra voordelen zoals toegang tot training en directe ondersteuning van Microsoft. Ook zijn we één van de weinige bedrijven in Nederland met zowel een Microsoft Certified Master als een collega met de Microsoft MVP-status. De erkenning als Most Valuable Professional (MVP) hebben we te danken aan onze passie om kennis te delen met de IT-community. Onze collega’s spreken dan ook regelmatig op evenementen en conferenties waar de top van wereldwijde Microsoft-experts hun kennis delen.

Procesoptimalisatie

Mavention adviseert organisaties over de digitalisering en optimalisatie van processen. Wij bouwen innovatieve oplossingen die werkzaamheden eenvoudiger maken. Zo bieden Office 365 & Azure veel mogelijkheden voor het creëren van mobiele apps, het maken van integraties tussen systemen en de realisatie van informatie- en documentgedreven oplossingen.

Dienst proces optimalisatie
albert-jan-schot

Meer weten over het inzetten van techniek bij je organisatie?

Wil je meer weten hoe wij techniek kunnen inzetten om optimaal gebruik te maken van Office 365? Wij nodigen je graag bij ons uit in de Caballero Fabriek in Den Haag of komen bij je langs voor een gratis demo. Bel 070 820 02 31 of mail naar info@mavention.nl.

Adoptie

Zorg ervoor dat je voor de start van je IT project al hebt nagedacht over hoe je medewerkers de nieuwe applicatie/verandering gaan omarmen. Hoe kun je adoptie verder stimuleren? Wij geven graag een passend advies vanuit onze ervaring bij eerdere projecten.

Wil je meer weten over adoptie?

Governance

Bij het gebruiken van (een) nieuwe applicatie(s) wil je dat er goed is nagedacht over de structuur en de verschillende gebruikersrollen. Wie krijgt er alleen toegang tot feature A en wie krijgt er toegang tot alle features? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Meer weten over governance?

Security

Wij begrijpen dat je het belangrijk vindt dat alle data goed beveiligd wordt. Onze experts helpen je met de juiste maatregelen die kunnen voorkomen dat data op straat komt te liggen. Wil je weten hoe je organisatie ervoor staat op het gebied van informatiebeveiliging, dan kunnen wij een beveiligingsscan doen.

Meer weten over security?

Vul je zoekopdracht in.