Thema’s

Productieve medewerkers, informatiebeveiliging,
digitale werkplekken, procesoptimalisatie…
Moderne uitdagingen vragen om slimme oplossingen.

dienst adoptiestrategie

Productieve medewerkers

Jouw medewerkers zijn het kloppend hart van je organisatie. Maar hoe zijn ze écht productief in deze continu veranderende wereld van digitale transformatie? Office 365 biedt jouw medewerkers de flexibiliteit en de tools om het maximale uit een werkdag te halen – waar ze ook zijn.

Informatiebeveiliging

We regelen steeds meer zaken online. Organisaties verzamelen daarbij vaak data en persoonsgegevens. Het beschermen van deze informatie is belangrijk, maar óók complex geworden. Wetgevers, privacytoezichthouders en zelfs de EU stellen steeds strengere regels aan jouw organisatie. Bijvoorbeeld de GDPR. Wij helpen om jouw informatiebeveiliging op orde te krijgen. Daarmee voorkom je datalekken, (imago)schade en boetes.

dienst informatiebeveiliging
dienst de moderne werkplek

Digitale werkplek

Werken is al lang niet meer op kantoor aanwezig zijn en je werk uitvoeren. Je wilt overal kunnen werken. En je bent zelf verantwoordelijk voor je resultaten. Grip houden op je werkzaamheden en betrokken blijven met je collega’s zijn daarbij belangrijke factoren. Om dit te managen heb je behoefte aan een moderne digitale werkplek die je werkzaamheden eenvoudig maakt en die je kunt personaliseren naar je eigen manier van werken.

Procesoptimalisatie

Mavention adviseert organisaties over de digitalisering en optimalisatie van processen. Wij bouwen innovatieve oplossingen die werkzaamheden eenvoudiger maken. Zo bieden Office 365 & Azure veel mogelijkheden voor het creëren van mobiele apps, het maken van integraties tussen systemen en de realisatie van informatie- en documentgedreven oplossingen.

Dienst proces optimalisatie
Dienst Klantenbinding

Klantenbinding

Klantenbinding is een speerpunt binnen de digitale transformatie. Met slimme cloud-technologieën betrek je de klant in jouw processen en creëer je maximale klantwaarde. Je krijgt betere inzichten in de behoeften van klanten en partners en spendeert meer tijd met hen door digitaal (samen) te werken. Zo verbeter je de relatie met jouw klanten en partners en creëer je een hogere loyaliteit.

Vul je zoekopdracht in.