Digitale werkplek

Werken waar en wanneer je maar wilt.
Zo haal je het maximale uit je werkdag.

Werken is al lang niet meer op kantoor aanwezig zijn en je werk uitvoeren. Je wilt overal kunnen werken. En je bent zelf verantwoordelijk voor je resultaten. Grip houden op je werkzaamheden en betrokken blijven met je collega’s zijn daarbij belangrijke factoren. Om dit te managen heb je behoefte aan een moderne digitale werkplek die je werkzaamheden eenvoudig maakt en die je kunt personaliseren naar je eigen manier van werken.

Wij helpen je met de ideale inrichting van de digitale werkplek

Mavention helpt organisaties met het bepalen wat de optimale inrichting van de digitale werkplek. Afgestemd op medewerkers, teams en afdelingen. We kijken wat past bij de cultuur en ambities rondom samenwerken in jouw organisatie.

De moderne digitale werkplek is net als het Office 365-platform continu in ontwikkeling. Naast het realiseren van de optimale digitale werkplek bieden wij ook de tools, kennis en ondersteuning om gecontroleerd door te groeien en tegelijkertijd grip te houden op het totale Office 365-platform.

Succesvol samenwerken in Office 365

Hoe kan mijn organisatie nog beter samenwerken?

Mavention heeft het Collaboration Maturity Model ontwikkeld. Binnen dit model leggen we per type organisatie uit hoe je succesvol kunt samenwerken binnen Office 365.

Wil jij weten hoe er binnen jouw organisatie het beste kan worden samengewerkt? Download het gratis E-book!

Hoe houd ik grip op de SharePoint-omgeving?

Met Mavention Make kun je Teams en SharePoint-sites die in gebruik zijn, eenvoudig beheren. Verandert het beleid rondom het delen van informatie? Met Make pas je simpel en snel alle SharePoint-sites aan. Daarnaast is Make ook zeer geschikt voor het creëren van nieuwe sites op basis van templates. Lees meer over Make.

Make - Siteprovisioning voor Office 365

Hoe zorgt Mavention voor de migratie
van bestaande documenten?

Mavention heeft veel ervaring met het migreren van bestanden in on-premise-omgevingen naar de cloud. Als organisatie wil je dat dit traject zorgvuldig en snel verloopt. Als partner van ShareGate hebben wij ervaring met grootschalige en complexe migratietrajecten. Onze experts zorgen ervoor dat cloudmigratie een minimale impact heeft op de eindgebruikers. Lees meer over cloudmigratie.

“Wat erg fijn was aan de samenwerking met Mavention waren de korte lijnen en de vlotte communicatie.”

Stichting Blosse

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en zien er naar uit om het intranet samen met Mavention door te ontwikkelen.

Wat de experts zeggen:

Meer weten over het thema digitale werkplek?

Lennard business analyst Mavention

Gek van de digitale werkplek?

Vul je zoekopdracht in.