Productieve medewerkers

Werk slimmer en efficiënter met de
juiste inzet van Office 365.

Jouw medewerkers zijn het kloppend hart van je organisatie. Maar hoe zijn ze écht productief in deze continu veranderende wereld van digitale transformatie? Office 365 biedt jouw medewerkers de flexibiliteit en de tools om het maximale uit een werkdag te halen – waar ze ook zijn.

De uitdaging is vaak om medewerkers die flexibiliteit en tools ook écht te laten gebruiken. Zodat ze er met plezier mee werken. Pas dan krijgen zij grip op alle informatie die dagelijks op hen afkomt. Ze blijven beter in verbinding met collega’s en klanten én ze kunnen meer doen in dezelfde tijd. Slimmer werken dus.

Productiviteit verhogen met Office 365

Mavention helpt organisaties bij het verhogen van de productiviteit van medewerkers. Met training, begeleiding en onze ‘See, Feel, Change’-aanpak zorgen we dat zij de mogelijkheden binnen het Office 365-platform ook écht gaan gebruiken. Als medewerkers meer kennis hebben van Office 365 kunnen ze de mogelijkheden ook beter benutten in hun dagelijkse werkzaamheden. Zo werken ze met meer plezier en wordt de adoptie van Office 365 verhoogd.

See Feel Change Adoptie Office 365

Vergroot adoptie met de ‘See, Feel, Change’-methode

De wereld verandert snel. Jouw organisatie moet mee. Maar hoe krijg je ook jouw medewerkers enthousiast? Met de implementatie van Office 365 haal je technologie in huis die medewerkers efficiënter en effectiever laat samenwerken en kennis delen.

Alleen technische implementatie van Office 365 is echter niet voldoende – weten we uit ervaring. Om jouw medewerkers te overtuigen van de meerwaarde werkt Mavention met een adoptiestrategie. Deze is gebaseerd op de verandermanagementtheorie ‘See, Feel, Change’. We stellen een adoptieplan op om praktisch aan de slag te gaan!

Met onze aanpak inspireren we jouw medewerkers. We laten ze de verandering ondergaan en zorgen dat deze wordt geborgd binnen de organisatie.

Office 365-training – leer alle mogelijkheden benutten

Teams, SharePoint, Yammer, Delve & Skype. Office 365 biedt een breed scala aan tools om slim en effectief te werken. Maar wat gebruik je nou wanneer en vooral waarom? Mavention biedt Office 365-trainingen waarin we uitleg geven over de functionaliteit en hoe je die kunt gebruiken in de praktijk. Dit draagt direct bij aan de productiviteit van medewerkers. We bieden diverse Office 365-trainingen aan, afgestemd op verschillende doelgroepen. Lees meer over Office 365-trainingen.

Office 365 trainingen van Mavention
VisualSP

VisualSP maakt adoptie van Office 365 makkelijker 

VisualSP is een online ‘help’ tool voor Office 365. Het ondersteunt medewerkers daar waar én wanneer zij het echt nodig hebben. Als partner zij wij ervan overtuigd dat VisualSP de adoptie van Office 365 makkelijker maakt. Lees meer over VisualSP.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.”

Jeanine Sielakius-BurgersProRail

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin dolor ex, sollicitudin ac tempor non, cursus at …

Wat de experts zeggen:

Meer weten over het thema productieve medewerkers?

Floor de Wit - Mavention

Medewerkers optimaal inzetten?

Vul je zoekopdracht in.