Samenwerken & Kennisdelen

Wij helpen je als organisatie
alles uit Office 365 te halen.

Vergroot je wendbaarheid door de inzet van cloudapplicaties

Jouw bedrijf staat of valt met je medewerkers. Daarom wil je ze alles geven om het maximale uit een werkdag te halen. Met Office 365 – inclusief SharePoint Online – help je ze om optimaal samen te werken en te communiceren. Altijd, overal, vanaf elk device, maar vooral ook: veilig. Zie je op tegen de overstap naar de cloud? Niet nodig! Wij kunnen lezen en schrijven met Office 365 en SharePoint Online. Samen met jou zorgen we voor een optimale inrichting van jouw omgeving en een vlekkeloze overstap. Wij bedenken geen oplossingen vóór gebruikers maar met gebruikers. Ook helpen wij jouw team de techniek te omarmen. Digitaal samenwerken is niet iets om tegenop te zien, maar biedt een kans en is leuk.

Slimmer en efficiënter werken

Herken je dit? Medewerkers die op allerlei verschillende plekken hun documenten en projectinformatie opslaan? Dit gaat ten koste van de productiviteit van je medewerkers en levert vaak ergernissen op. Wij helpen jouw organisatie nog slimmer, beter en efficiënter te werken. Werk met een slim systeem waar informatie netjes en toegankelijk wordt opgeslagen. Een systeem dat je medewerkers uitdaagt om die informatie te gebruiken en die te verrijken en daarmee te werken aan een soort collectief kennissysteem binnen je onderneming. Zo wordt je hele organisatie slimmer, beter, efficiënter en klantgerichter.

website-samenwerken-1
website-samenwerken-2

Optimale samenwerking

Je biedt je medewerkers – en soms ook mensen van buiten je organisatie – graag een centrale digitale plek om samen te werken, om documenten te delen, informatie op te slaan, te communiceren; allemaal in de context van een bepaald samenwerkingsverband.

Dat kan een project zijn, een klant-leverancier-verhouding of een medewerker-werkgever-relatie. Op die digitale plek vind je alle informatie netjes, in context, terug.

Vind de juiste persoon met de juiste kennis

Samenwerken wordt nog makkelijker als je de persoon met de juiste kennis snel kunt vinden. In een optimale samenwerkingsomgeving vind je snel de profielen van je medewerkers, voorzien van alle expertise die ze hebben; niet alleen gevoed door de persoon zelf, maar ook door slimme tools in Office 365 die laten zien aan welk soort informatie iemand gewerkt heeft, en waar die persoon dus verstand van heeft.

website-samenwerken-3
website-samenwerken-4

Wat gebruik je wanneer? Ons Collaboration Maturity Model helpt

Wij komen dit soort situaties vaker tegen en door onze opgebouwde ervaring snappen wij dat er niet een succesformule is die toegepast kan worden bij alle organisaties die het samenwerken wil verbeteren. Om per organisatie beter te begrijpen hoe je het beste gebruik kunt maken van Office 365, hebben wij een Collaboration Maturity Model ontwikkeld. Hier staat per type organisatie uitgelegd welke apps er wanneer gebruikt kunnen worden. Wil je hier meer over weten? Lees dan het whitepaper Samenwerken in Office 365.

Techniek en mens samen

Met onze AAA-aanpak brengen we techniek en mens op een mooie manier samen. Natuurlijk weten we alles van de techniek, welke onderdelen van het Office-365-platform we kunnen inzetten, hoe die onderwerpen samenwerken en hoe we sommige onderdelen kunnen verrijken met eigen producten. Maar we zijn ook heel goed in het meenemen van medewerkers in veranderingen. Omdat we het samen met jou en je team maken, omdat we jullie gedurende het gebruik begeleiden, trainen en ondersteunen én omdat we na afloop op gezette tijden terugkomen om de vinger aan de pols te houden. Dan informeren we je gelijk over de nieuwe mogelijkheden die in het platform zijn gekomen.

dienst adoptiestrategie
Teams Value Discovery Pilot

Maak kennis met Microsoft Teams

Steeds meer bedrijven zetten tegenwoordig in op het gebruik van Microsoft Teams binnen de organisatie. Teams is dé plek binnen Office 365 waar teamwork echt samenkomt. Het ondersteunt de samenwerking op alle niveaus binnen de organisatie. Vanaf ieder apparaat met collega’s of partners. Tijdens een korte pilot implementeren we Teams binnen jullie Office 365 omgeving en ontwikkelen een werkwijze hoe Teams voor jou en je collega’s kan werken. Lees meer over de Teams Value Discovery Pilot

Adoptie

Zorg ervoor dat je voor de start van je IT project al hebt nagedacht over hoe je medewerkers de nieuwe applicatie/verandering gaan omarmen. Hoe kun je adoptie verder stimuleren? Wij geven graag een passend advies vanuit onze ervaring bij eerdere projecten.

Wil je meer weten over adoptie?

Security

Wij begrijpen dat je het belangrijk vindt dat alle data goed beveiligd wordt. Onze experts helpen je met de juiste maatregelen die kunnen voorkomen dat data op straat komt te liggen. Wil je weten hoe je organisatie ervoor staat op het gebied van informatiebeveiliging, dan kunnen wij een beveiligingsscan doen.

Meer weten over security?

Governance

Bij het gebruiken van (een) nieuwe applicatie(s) wil je dat er goed is nagedacht over de structuur en de verschillende gebruikersrollen. Wie krijgt er alleen toegang tot feature A en wie krijgt er toegang tot alle features? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Meer weten over governance?

Techniek

Met de experts van Mavention ben je verzekerd van technische expertise. Onze Technical Cloud Consultants kennen alle bits en bites van Office 365 en worden jaarlijks getraind om up-to-date te blijven qua kennis. Zo is geen uitdaging te groot!

Meer weten over techniek?

Kant-en-klare oplossingen

Mavention Make:

Dit self-service governance platform helpt je om grip te houden over je Office 365 omgeving.Creëer eenvoudig een nieuwe samenwerkingsruimte zoals een SharePoint site , Office 365-groep en Team. Beheer je bedrijfssjablonen in het beheerdersportaal en krijg een overzicht van alle sites, groepen en teams die zijn gemaakt.

 

Mavention Workspace

In één oogopslag een duidelijk overzicht van al je SharePoint sites, Office 365-groepen en Teams. Mavention Workspace maakt het mogelijk om veel dagelijkse acties vanuit één plek uit te voeren terwijl je gebruik maakt van diverse Office 365-applicaties. Zoeken en vinden van de relevante informatie wordt erg makkelijk door het gebruik van slimme categorieën en tags!

productboxen-mavention-make-mavention-workspace-mavention-project-hub

Mavention Project Hub

Dit product brengt structuur in de documentatie van lopende en afgesloten projecten. Binnen ieder project wordt op een uniforme wijze projectdocumentatie gecreëerd en opgeslagen. Zo wordt het samenwerken met zowel interne als externe projectmedewerkers eenvoudig en gereguleerd.

Onze klanten aan het woord:

Samenwerken en kennisdelen
Social hosted video URL is empty.
“Mavention heeft erg vakkundig
onze organisatie doorgelicht en
samenwerkprocessen verbeterd.”

[contactpersoon organisatie],
[functietitel organisatie]

Wil je meer weten over samenwerken & kennisdelen? Eric vertelt je er graag alles over!

We nodigen je graag uit in de Caballero Fabriek in Den Haag voor een kop koffie. Of we komen bij jou langs om hierover te sparren! Vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak.

Uiteraard kun je ons ook zelf bellen op 070 820 02 31 of je vraag e-mailen naar info@mavention.nl.

eric dubbelaar

Adoptie

Adoptie

Adoptie

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Techniek

Techniek

Techniek

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Governance

Governance

Governance

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Security

Security

Security

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.”

Jeanine Sielakius-BurgersProRail

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin dolor ex, sollicitudin ac tempor non, cursus at …

Wat de experts zeggen:

Nog beter samenwerken of kennisdelen in je organisatie?

Waarom adoptie?

Wij geloven dat gedragsverandering van de medewerkers minstens zo belangrijk is als het fantastische project dat wordt opgeleverd. Mensen zijn in staat om te veranderen, maar doen dit niet wanneer ze dit niet willen. Het is belangrijk om een reden te geven om te veranderen, dus welke meerwaarde heeft het IT-project voor de medewerker?

Vul je zoekopdracht in.