Wie zijn wij?

De naam Mavention komt van het Engelse woord maven: “A trusted expert in a particular field, who seeks to pass knowledge on to others.”Wij delen onze kennis graag met jou.

Mavention is een expert op het gebied van Office 365 en heeft zich bewezen in het ontwikkelen van innovatieve producten. Wij realiseren slimme oplossingen om veilig en mobiel te kunnen werken en doen dit op basis van Microsoft technologie. Waar de klant een vraag heeft, hebben wij een oplossing. Daarbij vinden we het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen en proberen we altijd voorop te lopen met de nieuwste technieken. Als Mavens zit kennisdeling in ons bloed en zorgen we er dan ook altijd voor dat we blijven groeien in ons vakgebied. Wil jij werken bij Mavention, lees dan snel verder!

Waarom Mavention?

Werken bij Mavention
productivity app

Werken bij Mavention betekent vrijheid, veel verantwoordelijkheden en fun! Je wordt niet zomaar een nummertje maar neemt deel aan een hecht team waarin jouw mening telt. Heb jij bijvoorbeeld een idee over een nieuw product of zie jij op bepaalde vlakken verbeterpunten? Neem een WIF dag en werk je idee uit. Mavention steunt jouw ideeën en vertrouwt in jouw ervaring en kennis. Student, young professional of senior? Ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn!

Omdat persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd

Omdat persoonlijke ontwikkeling
wordt gestimuleerd

Werken bij Mavention

Omdat wij gave projecten doen

Omdat innovatie in ons bloed zit

Omdat Innovatie in ons bloed zit

Omdat fun bij ons een grote rol speelt

Omdat fun bij ons een grote rol speelt

senioriteit_0001_junior

Voor de student

Zit jij in het laatste jaar van je opleiding en sta jij op het punt om te gaan afstuderen? Dan ben je bij Mavention aan het juiste adres. Wij bieden diverse mogelijkheden om jouw afstudeerstage zo uitdagend en leuk mogelijk te maken! Zo hebben wij niet een standaard afstudeeropdracht maar vinden wij het belangrijk om dit samen met jou te bedenken. Zijn we een match? Dan is de kans groot dat jij aan het eind van je afstudeerstage een contract krijgt aangeboden. Dat is altijd een mooi vooruitzicht!

Voor de starter/young professional

Sta jij aan het begin van je carrière of heb je er al een paar jaar opzitten en ben je toe aan een tweede stap? Dan is Mavention een uitdagende werkgever waarbij jij je verder kunt ontwikkelen. Bij ons wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Als jij je ontwikkelt, ontwikkelt Mavention zich ook. Door de dynamische omgeving word je gestimuleerd om nog beter te worden. Samen met gedreven collega’s werk je aan mooie projecten bij aansprekende klanten. Dit in combinatie met een hoge fun factor maakt Mavention de beste keuze om je carrière naar een nog hoger niveau te tillen!

senioriteit_0002_medior
senioriteit_0000_senior

Voor de ervaren professional

Als senior bij Mavention heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Je komt te werken in een team dat voornamelijk bestaat uit developers en business consultants met een passie voor hun vak. Wij vinden het belangrijk om bij te blijven en werken daarom met de nieuwste technieken. Om hierin voorop te lopen speelt kennisdeling een belangrijke rol. Het delen van ervaringen zorgt ervoor dat we blijven groeien als bedrijf maar ook jij als individu. Wij organiseren daarom om de week een avond die in het teken staat van kennisdelen. Naast persoonlijke ontwikkeling, kennisdeling en hoge mate van vrijheid, betalen wij een uitstekend salaris met zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacatures

Afstudeerstage

Wil jij afstuderen in een innovatieve ambitieuze omgeving? Mavention heeft een afstudeeropdracht met toepassingen op blockchain openstaan.

Interesse?

Bekijk hier de vacature

Developer

Wil jij met een enthousiast team van developers werken aan innovatieve oplossingen op basis van Microsoft technologie?

Bekijk hier de vacature

Wat kun je verwachten wanneer je solliciteert?

  • Solliciteer

  • Kennismaking

  • Capaciteitentest

  • Tweede gesprek

  • Aanbieding

Vul je zoekopdracht in.